Ta vara på stunden

Jag har gått och hållt det här inom mig ett bra tag nu och tänkte att det här är ju faktiskt en plats där jag kan få skriva av mig på. Det är så att det finns två killar som båda är fantastiska och som jag tycker om väldigt mycket.  En av dem gick i min klass förut och honom har jag ändå haft lite jag vet inte vad man ska använda för ord som inte är varken för myckte är för lite men vi kan säga så att det ändå kändes som vi gillade varann. Vi satt bredvid varandra i klassrummet och under lunchrasten och vi höll hand ett par gånger men det blev aldrig något mer. Vi sa aldrig att vi gillade varandra men det kändes ändå som att han gillade mig som jag gillade honom.
 
Under förra sportlovet så fick jag och den andra killen lite connection under ett läger och jag tyckte om att vara med honom och han verkade inte tycka illa om att vara med mig heller. Vi skrattade och skojbråkade lite men inget speciellt hände. Efter det sportlovet så var det som om den andra killen aldrig kännt något för mig. Vi var aldrig på samma ställe förutom i klassrummet och vi pratade knappt med varandra. Jag vet inte vad som hände. Efter det så blev det aldrig som innan och helt plötsligt gick vi ur nian och sedan dess har jag bara sett honom ett par gånger på bussen men aldrig pratat med honom. Den andra killen går jag i samma skola som nu så jag ser honom ibland men har bara pratat med honom ett par gånger sedan förra året.
 
Jag känner verkligen något för båda de här killarna fortfarande men vet inte riktigt vad jag känner. Jag tänker på de stunderna vi haft med varandra väldigt ofta och känner då att jag bara skulle vilja dra tillbaka klockan för att återuppleva dessa stunder igen. Jag ångrar ofta att jag aldrig visade mer vad jag kände för han som gick i min klass förut och jag önskar jag kunde släppa det men det är väldigt svårt och jag förstod inte hur bra jag hade det då förens efter sportlovet när det var över.
Så som en påminelse för mig och ett tips till er: Ta vara på dem du har under tiden du fortfarande har dem, när dem sedan är borta kommer du bara ångra det du aldrig gjorde.
 
Det här inlägget var åter igen ett inlägg som var väldigt jobbigt att trycka på publiceraknappen på för det här är saker jag aldrig berättat för någon innan för jag har tyckt det har varit jobbigt och har helst velat glömma allt men jag har insett att jag nog inte kan komma över det förens jag har fått skrivit av mig det. Så det här fick bli ett försök att släpp det.
 
Hoppas vi hörs senare:)
 
XOXO
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

mandanellie.blogg.se

Hej kul att ni hittat hit till min blogg!:) I min blogg kommer jag skriva om saker som händer i min vardag, ge er tips och inspiration och låta er lära känna mig. Så hoppas ni vill följa mig och min blogg.:) Kram

RSS 2.0