Stockholm

Hej alla goa bloggläsare
 
Imorgon så har jag en väldigt kort dag i skolan tack vare att min svenska lärare har åkt till tyskland.
Så imorgon går jag mellan åtta och halv ett, Så lyxigt.
 
Så efter skolan imorgon åker jag hem och tar det lugnt men jag måste även packa för på kvällen vid fem över åtta går ett tåg som ska ta mig och pappa upp till stockholm för en jätte trevlig helg med shopping, hotellfrukost och världens bästa pappa och dottertid.
 
Jag och pappa gjorde en liknande resa i februari men då var vi och kollade på jill johnsson och stannade bara en natt så det blev inte så mycket shopping. Jag sommarjobbade ju under tre veckor under sommarlovet så för några veckor sen fick jag min lön och jag ska nu spendera en del av de pengarna i stockholm.
 
Dagen idag då. Den har också varit väldigt bra eftersom att jag bara har två lektioner på torsdagar så jag gick i skolan mellan 8 och 11. 
Så efter skolan så har jag pluggt franska i två och en halv timme och efter det så fick jag i mig lite mat innan jag slog mig ner i soffan för att blogga ett inlägg som jag fick iden om tidigare idag och som kom ut några timmar sen.
 
Nu måste jag göra mig iordning för att att krypa ner i min säng och träffa john blund.
 
Ta hand om er<3
Vad tycker ni förresten om den nya snapchat uppdateringen?
Jag personligen älskar den.
 

Om gymnasiet

Ja precis som rubriken säger så tänkte jag berätta om hur jag ser på att ha börjat gymansiet.
Jag tror att mångaa tycker att det är en väldigt spännande period innan man börjar på gymnasiet och så var det även för mig.
 
Jag var så taggad på att få en helt ny start. Jag hade länge ångrat hur jag hade framställt mig själv i min nya klass i femman så nu såg jag min chans att rätta till det. När jag började i en ny klass i femman (gick ur nian med samma klass) så kände jag att jag gjorde mig till väldigt mycket och visade inte vem jag verkligen var. Så första dagen på sommarlovet när jag kom på att jag skulle börja på gymnasiet snart och att Ingen skulle veta vem jag var så började jag fundera på vad det var jag ångrade från mina första dar i femman.
 
Jag tyckte att jag hade framställt mig själv som blyg, tramsig, barnslig, tråkig och en person som helt enkelt var väldigt lätt att vara med ena stunden och sedan bara strunta i. Det som jag framställde mig som där har snudd på följt mig genom åren från femman fram till högstadiet och även under högstadiet. 
Jag kände att nu på gymnasiet ska mina nya klasskompisar få se vem jag verkligen är.
 
Några veckor innan jag skulle börja gymnasiet planerade jag kläder och började försöka få in en hudvårdsrutin (vilket faktiskt gick bra). Jag planerade hur jag skulle sminka mig och till och med vad jag skulle ha i skolväskan.
 
Natten innan jag började skolan så sov jag väldigt bra. Jag var så taggad på att få den där nya starten jag hade tänkt mig. På morgonen var jag inte alls nervös till en början utan bara så fruktansvärt taggad.
Jag hade gjort iordning allting och gick iväg till bussen för att åka till min första dag på gymnasiet.
 
När jag väl kom fram till kyrkan vi skulle vara i för att alla elever skulle få plats så blev jag lite mer nervös.
Jag började tänka på hur allting skulle bli, med ny skola, nya klasskompisar, nya lärare och nya krav. 
Jag var väldigt tidig ungefär 30 minuter innan det skulle börja för jag kommer alltid väldigt tidigt till saker för jag hatar att vara sen.
 
Jag stod länge och funderade över hur allt nytt skulle bli. Eftersom både treor, tvåor och ettor började samma dag så kom det massor av personer som redan kände många så det bildades grupper med människor framför kyrkan. Just där och då kändes det som jag var den ända som inte kände någon sen innan.
 
Nervositeten släppte först när jag fick syn på några som jag faktiskt kände sedan innan och jag gick såklart fram till dem och pratade om deras förväntningar och förhoppningar om den nya skolan.
 
Sedan gick alla in i kyrkan och rektorn pratade ett tag och sen så började rektorn berätta vilka klassrum tvåorna och treorna skulle vara i och sen när de hade gått så började han säga en klass och vilka som skulle vara deras studiehandledare och vilka som skulle gå i den klassen.
 
När jag hade fått min klass så gick hela den nya klassen upp till ett klassrum där vi fick lite information, sen fick vi lunch, sedan rundvandring och efter det så fick vi gå hem.
 
Jag hade klarat av min första dag på gymnasiet och jag var så nöjd.  Jag kände på mig att det här skulle bli tre riktigt bra år och de fyra veckorna jag gått på gymnasiet nu har verkligen varit helt fantastiska.
Några av mina klasskompisar har jag blivit riktigt bra kompis med på så kort tid och framförallt har jag nu fått visa vem jag verkligen är så nu kan jag äntligen vara mig själv. Det är det allra viktigaste för mig.
 
Har ni några frågor så är det bara att ställa dem i kommentarsfältet.
 
Kram
 
 
 

Det kommer bli bättre

Bloggen har inte riktigt kommit igång som jag hade önskat än men det kommer bli tätare mellan inläggen jag lovar så ha tålamod. Ni är bäst❤️

mandanellie.blogg.se

Hej kul att ni hittat hit till min blogg!:) I min blogg kommer jag skriva om saker som händer i min vardag, ge er tips och inspiration och låta er lära känna mig. Så hoppas ni vill följa mig och min blogg.:) Kram

RSS 2.0