Tävla med Tessieshop.


”Jag & en vän är med & tävlar om att bli modell för en dag ihop med Nellie Berntsson för TESSIE / tessieshop.se. All info hittar du på nellieberntsson.se ”


Mina mornar

Imorgon börjar ju skolan igen efter ett förhoppningsvis bra jullov och att skolan börjar betyder ju att det är dags att komma in i rutiner igen. Då tänkte jag passa på att berätta för er om min morgonrutin och kvällsrutin. Första inlägget blir morgonrutinen.

Jag börjar med att gå upp vid klockan halv sju för att då klä på mig och tvätta ansiktet. 
Vid sju så äter jag frukost och min frukost består för det mesta av yoghurt med müsli och hallon, en macka med ost eller skinka och så ett glas juice. Det är ju viktigt att äta en riktigt bra frukost trots att man kanske är väldigt trött och helst inte vill äta någonting alls så är det ändå viktigt att få i sig någonting för att kunna lära sig så mycket som möjligt i skolan.:)Efter frukosten packar jag skolväskan och sedan så går jag iväg till bussen och åker till skolan.:)

Det här var då min morgonrutin och lite senare kommer även en kvällsrutin. 

Kram

Tillbaka till vardagen

Ja imorgon så börjar vardagen igen. Ganska skönt tycker ni inte?
Komma in i rutinerna igen och träffa kompisar, träna, och plugga för att få en bra framtid.:)

Det är ganska skönt och bra att få börja komma in i vardagen igen för jag tror att rutiner är väldigt viktigt för att få saker gjorda.

Men idag så tar vi vara på den sista  lovdagen och gör den så bra det bara går och umgås med dem vi tycker allra mest om.:)

Kram
Det här hade jag på nyår.:)

mandanellie.blogg.se

Hej kul att ni hittat hit till min blogg!:) I min blogg kommer jag skriva om saker som händer i min vardag, ge er tips och inspiration och låta er lära känna mig. Så hoppas ni vill följa mig och min blogg.:) Kram

RSS 2.0