Skönhetstips

Jag skulle väldigt gärna vilja tipsa om dessa fantastiska produkter. 
Ansiktsmasken magnaminty från lush tycker jag är så bra. Den lämnar min hud väldigt mjuk och ren och man känner sig väldigt glad när man märker resultatet. Jag har använt den ett par gånger nu och är värkligen så nöjd har aldrig gillt ansiktsmask så mycket innan men den här gör under för min hy. 
Sedan den här hårinpackningen från lorèal paris som jag tycker är väldigt bra för mitt hår. Jag har haft sådana problem med frissigt och torrt hår men de är nästan helt borta sedan jag började använda den här produkten.
Den här lämnar mitt hår mjukt och inte frissigt och det har för mig varit det viktigaste. Jag älskar den här produkten för det är så tråkigt när håret inte är så fint som man vet att det kan vara och den här produkten gör verkligen mitt hår helt rätt:)

 
Har ni provat någon av produkterna? Vad tyckte ni?
 
XOXO

DAG 7 - Tre ord som jag använder dagligen

1 Typ
Det är ett ord som jag använder i ungefär var tredje mening jag säger. Mamma brukar påpeka det rätt ofta och jag försöker verkligen sluta men jag hittar inget annat ord är det att använda. Jag måste kanske utveckla mitt ordförråd lite.
 
2 Seriöst
Det använder jag också väldigt många gånger under en dag. Om någon säger något jag inte riktigt tror på eller när min lillasyster vägrar sluta irritera mig genom att säga massor av konstiga saker eller pilla på mig. 
Jag och min lillasyster är ofta oense om vad som är okej och vad man får bli irriterad på. Hon tycker ofta det är konstigt att jag blir irriterad. Undrar om det är jag som är överkänslig eller om det är hon som tycker för mycket är okej?
 
3 Sluta
Ja eftersom att min lillasyster ofta är på mig och retas och för att mina föräldrar är just mina föräldrar så används det här ordet ofta. Jag säger ofta åt min lillasyster att sluta bråka med mig eller så säger jag åt pappa att sluta retas med mig eller så säger jag åt mamma och pappa att sluta tjata. Jag frågar även ofta i skolan när vi ska sluta. Det är ju såklart vardagens höjdpunkt att få sluta skolan.
 
Vilka ord använder ni dagligen? TELL ME:)
 
XOXO
 

Konstig natt

Godmorgon!

Denna natten har inte varit lika bra som andra nätter. Jag har sovit lite oroligt och drömt en del obehagliga saker. Nu när jag vaknade hade jag även en konstig känsla av att något var fel. Jag vet inte vad det kan bero på faktiskt men det kan vara att min kropp är lite för bra på att känna av och tro att något är fel även om det inte är det. 

Den här natten har jag alltså inte sovit riktigt lika bra som jag brukar göra men hoppas på att dagen kan bli bra ändå.

Ha en bra dag. Vi hörs senare va?

XOXO
Jag vill också kunna måla så här😫😍
Mitt mål typ😃
Den här frukosten hade jag gärna velat ha. (alla bilder är från weheartit)

mandanellie.blogg.se

Hej kul att ni hittat hit till min blogg!:) I min blogg kommer jag skriva om saker som händer i min vardag, ge er tips och inspiration och låta er lära känna mig. Så hoppas ni vill följa mig och min blogg.:) Kram

RSS 2.0