Plötsligt såg man inget.

Nu är det snart inte onsdag längre och därför tänkte jag ta och summera dagen lite. 

Dagen blev nog faktiskt lite bättre än vad jag tänkte mig imorse. Skolan var lite seg eftersom jag såg väldigt mycket fram emot att äta på Jensens med mamma och Ida och då gick tiden väldigt långsamt. Vi hade fyra lektioner och dem var matte, samhäll, geografi och till sist franska.

Franskan var sista lektionen och större delen av den lektionen hade vi strömavbrott i klassrummet. Först blinkade lamporna och sedan blev det svart. Vi såg knappt någonting och därför så hade vi mest talaövningar och läraren gick igenom lite saker muntligt.
Lite speciell upplevelse.

När skolan väl var slut så blev blev det ett väldigt trevligt och mysigt resturang besök med bästa sällskapet och godaste maten. Till förrätt delade jag och mamma på mozzarella sticks och till varmrätt valde jag att ta salladsbuffén med vitlöksbröd till. Jag och sallad är ju en riktigt bra matchning. 

Så såg min dag ut men hur såg din dag ut?

Hoppas i alla fall den var bra och att vi hörs imorgon igen.:)

XOXO
Problemet med glasögon att ljuset ofta speglas i dem när man tar kort.


Mozzarellasticks med två såser.

Vitlöksbröd

Min sallad.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

mandanellie.blogg.se

Hej kul att ni hittat hit till min blogg!:) I min blogg kommer jag skriva om saker som händer i min vardag, ge er tips och inspiration och låta er lära känna mig. Så hoppas ni vill följa mig och min blogg.:) Kram

RSS 2.0