I andra hand

Jag är väldigt ledsen att bloggen hamnat lite i bakgrunden idag men det har varit en dag full av saker så det har inte riktigt hunnits med att blogga tyvärr. Därav inga dirket planerade inlägg utan bara inlägg där och då men jag hoppas att ni ändå kikar in här imorgon igen. Jag hoppas på bättre bloggning imorgon för trots att jag måste plugga så ska jag ändå se till att avsätta lite tid för bloggandet. Jag ska skriva ett inlägg om dagen danslektion imorgon så se till att kika in då.
 
Jag ägnade morgonen innan jag åkte till dansen åt att kolla på film för jag mådde riktigt illa och orkade inte göra någonting annat, Jag orkade ju knappt sitta upp. Det blev lite bättre tills jag skulle åka till träningen så jag vägrade hoppa över den och det var tur för jag mådde mycket bättre när jag kom fram till dansskolan. När jag dansat klart så åkte hela familjen till mormor och morfar och som jag redan skrivit idag firade vi att mormor fyller år imorgon
 
När vi hade åkt från mormor och morfar lämnade pappa av mig, mamma och Ida på frölunda torg och pappa åkte hem. Vi gick där en stund och jag hann köpa tre grejer innan vi tog bussen hem. Väll hemma hoppade jag in i duschen och blev klar där för någon timme sen och nu har vi precis ätit hemmagjord pizza.
 
Så ja min dag har varit väldigt full av saker att göra men jag är väldigt nöjd med dagen trots allt och nu ska jag kolla på något program på tv och beställa en bok som jag är supertaggad på att beställa men den skriver jag om när jag har fått den eller imorgon.
 
XOXO
 

Vanlig grå t-Shirt men jag hade ingen så jag behövde verkligen en sådan. Den var väldigt mjuk också.
Väldigt mjuka shorts som jag kommer ha att sova i och kanske möjligtvis ha till sommaren. Dessa är från Cubus.Mjuk lite längre tröja från new yorker.
Den är skuren på sidorna. 
 
Paulina
2016-02-07 @ 21:02:30
URL: http://pavvoishere.blogg.se/

Fina kläder!

Svar: Tack:)
Amanda Eriksson

Ida
2016-02-07 @ 21:30:21
URL: http://idabernin.blogg.se

Åh vad god pizzan såg ut då!! :)

Kram

Svar: Det var den:)
Amanda Eriksson

Joline strömberg
2016-02-08 @ 00:21:53
URL: http://jolineblogg.blogg.se/

Gud så söta shorts!<3

Svar: Tack:)
Amanda Eriksson
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

mandanellie.blogg.se

Hej kul att ni hittat hit till min blogg!:) I min blogg kommer jag skriva om saker som händer i min vardag, ge er tips och inspiration och låta er lära känna mig. Så hoppas ni vill följa mig och min blogg.:) Kram

RSS 2.0