Dag 6: En dag i mitt liv

Nu tänkte jag beskriva hur en normal dag ser ut för mig.
 
Vardagar
Det första jag gör är såklart att gå upp ur sängen vid 6. Sedan klär jag på mig, sminkar mig, tar deo och sprutar på mig lite av någon god parfym. 
Det brukar jag vara klar med ungefär tjugo över sex så då går jag ner och äter frukost. Min frukost består för det mesta av smoothie i tallrik med musli och en rostad macka eller två knäckemackor.
Efter frukosten borstar jag allltid tänderna och vid sju så går jag iväg till bussen och åker till skolan.
Jag brukar vara hemma från skolan runt tre och då tar jag ibland en frukt om pappa jobbar sent eller om pappa jobbar tidigt så äter jag middag då sedan sätter jag mig och bloggar. När jag är klar med det så borde jag verkligen sättta mig och plugga men det händer tyvärr inte tillräckligt ofta men antingen så sätter jag mig och pluggar eller så hittar jag på något annat som till exempel att kolla på youtube.
Om pappa jobbar sent så brukar mamma komma hem vid runt fem och då hjälper jag mamma att göra middag och efter vi lagat och ätit maten så bloggar jag oftast igen och sedan så ägnar jag kvällen åt att mysa i soffan framför ett bra program på tv.
När klockan är nio brukar jag göra mig iordning för att sova och sedan lägger jag mig och läser ett tag och så brukar jag somna runt tio.
 
Helg
På helger så brukar jag faktiskt vakna av mig själv redan mellan åtta och nio men jag går inte upp förrens ungefär en timme efter att jag vaknat för först så kollar jag alla bloggar jag följer och sedan facebook och instagram och så bloggar jag även dagens första inlägg.
Ibland är jag den första som vaknar och då tar jag med mig täcket ner, gör mig frukost och sätter mig i soffan invirad i täcket och kollar på film eller serie. Jag kan även ta och göra frukost åt resten av familjen och så väcker jag dem när frukosten är klar och då är man väldigt populär bland dem.
Vaknar jag sent så brukar det vara jag som kommer ner till framdukad fruksot och då blir jag extra lycklig.
Fruksoten på helgen brukar bli lite lyxigare och det betyder att vi t.ex äter bacon, ägg, äggröra, pannkakor, plättar, eller belgiska våfflor.
Efter frukosten byter jag om från pyjamas till myskläder om det är en dag jag inte har något planerat eller så byter jag om till det som passar bäst beroende på vad jag ska göra under dagen.
Mina helger brukar oftast vara oplanerade vilket är skönt oftast. Jag brukar då måla, göra lite armband, åka med mamma och ida till stan och shoppa lite, eller bara slappa och kolla på film.
 
Ja såhär ser då en vanlig skoldag och en vanlig dag på helgen ut för mig. Hur ser en vanlig dag ut för dig?
 
XOXO

Då jag vaknar
 
Populär Amanda outfit. T-shirt, kofta, jeans.
Frukost

Skolan

Middag

 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

mandanellie.blogg.se

Hej kul att ni hittat hit till min blogg!:) I min blogg kommer jag skriva om saker som händer i min vardag, ge er tips och inspiration och låta er lära känna mig. Så hoppas ni vill följa mig och min blogg.:) Kram

RSS 2.0